úterý 6. května 2014

10 rad proti deprsi, nervozitě a špatné náladě

Ahoj všichni,
doufám že vám tenhle článek co nejvíc pomůže. Každý totiž zažil ten pocit, že se vám nic nedaří, že vás nikdo nemá rád nebo že vůbec nic nemá cenu. Je to normální. Ale taky je přirozené takové pocity minimalizovat, protože život je moc krátký na to abychom si ho takovými pocity kazily, ne?
Tak jdeme na to...!

1. První radou, která je podle mě úplně nejlepší je jít za někým blízkým, ať už rodinou, mazlíčkem, přítelem či BFF. Já bych nejdřív zvolila první možnost. Možná se tomu bude někdo smát, že je to dětinské, ale mně je dost jedno, protože já si za tímhle stojím. Rodina je nejlepší lék, protože vždy ví jak pomoci a poradit a navíc vás miluje!

2. Další rada je vědecky potvrzená. Je to sprcha nebo koupel. Voda totiž "smývá" všechny problémy a špatné pocity, takže po sprše se určitě budete cítit lépe.

3. Další věc na uklidnění je mooooooooooc dobrá. ČOKOLÁDA! Jak všichni vědí, když jíme čokoládu, probouzí se v nás pocit štěstí. Jako ostatně u každého dobrého jídla ;D
4. Na uklidnění je moc dobrá hezká kniha. Nemyslím tím nějakou povinnou četbu, myslím tím spíš knihu, kterou máte rádi. U toho se zklidníte.
5. Podobné, ale stejně uklidňující je sledování hezkých filmů. Ne nějakých hororů, klidně i animáků. Prostě ty co máte rádi!
6. Další věcí je poslouchání hudby nebo audioknih. Zase je důležitý výběr. Pokud se chcete odreagovat, pusťte si něco co se vám líbí.
7. Dobrá věc na odreagování je procházka v přírodě či sport. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že to opravdu moc pomáhá!
8. Další věcí je Nakupování. Je to lepší s BFF nebo s někým koho máte rádi. Pokud nakupujete samy, je riziko, že upadnete do ještě větší deprese třeba z toho, že vám nic není.
9. Pro mě je to pečení. Je to snazší než vaření a je to většinou moc dobré!!!!!!!!
10. Poslední věcí a posledním útočištěm je vaše postel. Je měkká a cítíme se v ní dobře. Tam si můžete číst, nebo třeba hrát něco na tabletu či mobilu. Prostě něco pohodového!
Tak to by bylo vše. Doufám, že vám to aspoň trochu pomůže a že se vám článek líbil!
          xoxo Any

Žádné komentáře:

Okomentovat