čtvrtek 15. května 2014

Užijte si zábavu,která vám pomůže ve škole

Ahojky,
dnešní článek je takový pomocný, protože hodně lidí má problém s dohánění známkou,ale je mnoho možností jak si známku vylepšit i jinak než se nechat vyzkoušet u tabule :) Já osobně jsem úplně závislá na vyzdobování sešitů a zkrášlování všech složek. Takže teď si ukážeme pár možností jak si můžete zpříjemnit učení.

1. Můžete svůj sešítek/deníček vyzobit v tématu léta,protože kdo by se na léto netěšil.




2. Nebo můžete vůlastnoručně vyzdobit,zase to bude vypadat zajímavěji a určitě to bude moc originální.


3. Dvě barvy,ale v jednoduchosti je krása a přijde mi úžasný nápad vyzdobit si to nějakým symbolem,který pro Vás něco znamená nebo se jím řídíte.


4. Další možnost je kreativnější a to najít své oblíbené fotky a všechny vystříhat do stejných tvarů. Vždycky když se na ten sešit podívate vzpomenete si na své oblíbené momenty,obrázky,fotky,citáty.


6. Tohle je taky super,protože můžete mít se svou BFF stejný typ sešitu a vyzdobit si to obrázkami vašich inside joku :D



7.  Můžete zahrnout i girly style,který dodá vašim sešitům roztomilost a jemnost.


8. Můžete si to také vyzdobit barevně,protože barvy dodávají radost a když si bude věci zvýrazňovat tak se v nich vyznáte.


9. Vzpomínky z prázdnin Vás vždycky dobře naladí.


10. Někdo z nás může mít obsesy na různé barvy, často je spousta holek zblázněných do růžové,fialové. No a tuhle obsesy můžete zakomponovat i na svůj sešit.


Taky jste takoví blázni do zdobení sešitů? :D jak si zdobíte sešit vy?
xoxo Tyna

2 komentáře:

  1. Mohu se zeptat kde berete ty obrázky???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď na We Heart It nebo na Tumblr.
      Někdy fotíme a někdy klasicky google.

      Vymazat