pátek 23. května 2014

Converse

Ahoj,
dnes jsem se rozhodla udělat článek o všeobecně známých converskách. Já osobně mám teď nové a jsem s nimi moc spokojená. Tento článek ale nechci pojmout jako recenzi. Spíš v něm budou informace o tom jak vznikl tento design apod.
Počátek conversek byl vcelku nenápadný. Navíc zprvu vůbec nešlo o nějakou designovou obuv. Před sto lety obchodník Marquis M. Converse z Massachusetts vyrobil svou první botu. Říká se, že na počátku byla nešťastná náhoda. Marquis uklouzl a zranil při tom sebe i svého oblíbeného poníka. A tak ho napadlo vyrábět boty s gumovou protiskluzovou podrážkou.

úterý 20. května 2014

Make-up HITS!!!

Ahojky,
musím se přiznat,že ještě před chvílí jsem absolutně nevěděla o čem psát,ale pak jsem se zamyslela a došlo mi,že je spousta beauty produktů ,které jsou strašně strašně populární ale často nesplnují to co slibují anebo to co o nich ostatní říkají.
Představím Vám tady 5 produktů,které jsou velice populární,sama jsem je ozkoušela a ráda bych Vám na ně předala své názory :)

1. Prvním a velice populárním produktem,kterýmž je řasenka od Maybelline ROCKET VOLUM. No o této řasence jsem opravdu hodně slyšela-jak je úžasná,dělá dlouhé a husté řasy. Popravdě řečeno mě nesplinila. Řasy mi velmi  lepila a vůbec je neprodlužovala. Možná,že někomu vyhovuje,ale mě rozhodně ne.


2. Tak s dalším produktem jsem byla naopak velice spokojená. Je ním proslavený Baby Lips balzám na rty. Baby lips mají především naprosto úžasnou vůní a také krásně hydratují. Já mám odstín Pink Punch,který mi zas tak moc nevyhovoval, byl hodně takový růžově ''bárbínkovský'' Ale každopádně jsem s tímto balzámem velmi spokojená.

pátek 16. května 2014

This or That TAG

Ahojky dnes jsme si pro Vás připravily trochu netradiční článek a to-This or That Tag. Kdy si vlastně budeme vybírat ze dvou možností. TAG je zaměřen na kosmetiku,oblečení a random věcí.Budeme odpovídat obě - bude to tedy delší tak pojďme na to :)

čtvrtek 15. května 2014

Užijte si zábavu,která vám pomůže ve škole

Ahojky,
dnešní článek je takový pomocný, protože hodně lidí má problém s dohánění známkou,ale je mnoho možností jak si známku vylepšit i jinak než se nechat vyzkoušet u tabule :) Já osobně jsem úplně závislá na vyzdobování sešitů a zkrášlování všech složek. Takže teď si ukážeme pár možností jak si můžete zpříjemnit učení.

1. Můžete svůj sešítek/deníček vyzobit v tématu léta,protože kdo by se na léto netěšil.

středa 14. května 2014

Test BFF

Ahoj všichni,
když se podíváte do obchodů jako je Claire's, vidíte tam regály s BFF věcmi. Proti tomu nic nemám, naopak. Ale když se podívám kolem sebe, moc opravdového přátelství nevidím. Jako nej kámošku bereme i lidi, které vlastně skoro neznáme a na které bychom se nikdy nemohli spolehnout. Nejlepší kamarád je ten, kterému když zavoláte ve tři ráno, okamžitě přijde aby vás povzbudil. Ten který se klidně kvůli vám vykašle na důležitý test jenom aby vám popřál k narozeninám! Neříkám, že se máte kvůli BFF obětovat, musí to být vzájemné.

úterý 13. května 2014

Recenze- essence laky na nehty

Essence nail art
Ahoj,
dnes jsem pro vás připravila recenzi na essence laky na nehty. Doufám, že bude užitečná a že se vám bude líbit.
Já laků od essence zas tak moc nemám. Nejsou totiž moje oblíbené. Líbí se mi ale moc jejich barvy. Některé bych si sice na sebe nevzala, ale některé jsou úplně boží. Osobně se mi nejvíc líbí odstíny 146 that's what I mint a 172 splash!, ale i ty ostatní jsou hezké.

sobota 10. května 2014

LONDÝN!!!!!

Ahojky všichni,
dnešní článek bude trošku jiného rázu jelikož Vám budu dávat rady o  cestování do Londýna a ,která místa zde nesmíte vynechat. Já jsem se svou rodinou navštívila Londýn před 2 týdnama a musím říct,že to bylo naprosto úžasné, jak ty památky, parky tak i obchody. Dneska se budu zaměřovat pouze na různá místa a památky,ale kdybyste chtěli článek o obchodech,oblečení,nákupech tak mi napište do komentáře.
V Londýně jsme strávily 5 krásných dnů.

1. Den jsme jen přiletěli a ubytovali se, následně jsme se šli projít do víru velkoměsta a na večeři. No a pak hurá do postele :D

středa 7. května 2014

10 nápadů co dělat když máte volné odpoledne

Myslím si,že každému se někdy staně,že prostě v nějaky den nemá žádné úkoly,kroužky a ani povinnosti. Což je pro mě štastná chvilka,prtože přes všední dny takovýchto momentů moc nezažívám :D No  nicméně v tomhletom článku Vám dám 10 super nápadů,které já vždy používám když mám volné odpoledne.

1. Užijte si čas s rodinou, třeba si vyjděte někam na procházku do lesa,do divadla, do města a nebo do restaurace, čas  který se svou rodinou trávím si vždy strašne moc moc užívám ♡

úterý 6. května 2014

10 rad proti deprsi, nervozitě a špatné náladě

Ahoj všichni,
doufám že vám tenhle článek co nejvíc pomůže. Každý totiž zažil ten pocit, že se vám nic nedaří, že vás nikdo nemá rád nebo že vůbec nic nemá cenu. Je to normální. Ale taky je přirozené takové pocity minimalizovat, protože život je moc krátký na to abychom si ho takovými pocity kazily, ne?