pondělí 28. dubna 2014

Spring Time

Ahoj holky,
v tomto kratším článků Vám chci sdělit své jarní nápady a tipy týkající se jak oblečení tak make-up. Určitě se inspirujte a doufám, že to pomůže.

Outfit

Na jaru je celkem blbý to, že se hodně rychle mění počasí jde to úplně vidět jak ráno máte krásně slunečno a k veečeru je bouřka. A proto musíme být připravené na všechny možné změny.



Často se mluví o tom, že barvou letošního jara je taková merunkově růžová a, proto jsem vybrala tyto krásné krajkou prošívané šaty a přes ně džínovou vestičku abysme nezmrzly :D Chtěla jsem aby outfit byl tak nějak odlehčený a tak jsem místo podpadků přidala kytičkované VANS boty. No a jako ozdobu do vlasů použijeme teď velmi populární věneček.

Make-up


Tento Make-up se mi opravdu velmi líbí a určitě se hodí na jarní dny na očích vytvořte kouřové líčení do šedé barvy s černou linkou a především se zaměřte na krásně narůžovělé tváře. Na pusu dejte pouze nějakou nude barvu ať vzhled není příliš dramatický

Room decor

Svůj pokoj ozdobte spoustou květin, senzační jsou orchideje a barevné tulipány. Kupte si nějaké rámečky a do těch dejte své oblíbené fotky s rodinou či přáteli :)


Jak si na jaro vyzdobujete pokojíčky vy? Napište nám do komentářů...:)
xoxo Týna



1 komentář: